Smink som gör att man inte biter på naglarna

När man är stressad, antingen från jobbet eller från skolan så är det vanligt att man biter på naglarna. Vissa biter på naglarna hela tiden, och det är verkligen inte en bra vana, för det är både fult och ohälsosamt mot naglarna. När man har problem med sina naglar så kan man skaffa sig nagelförlängningar, men det kan vara rätt svårt att välja längd på sin nagelförlängning så det är viktigt att man först kanske frågar om hjälp. Man bör också försöka undvika allt för långa nagelförlängningar eftersom dessa är svårare att hålla efter än kortare. Även om man gillar längre naglar så kanske man ska börja med lite kortare för att först vänja sig. Det finns smink som gör att naglarna inte smakar gott och att man då inte biter så mycket på dom. Inte alls dumt bara man kommer ihåg att pensla på det.